قرص بیماری زونا Secrets
قرص بیماری زونا Secrets
Blog Article
پارانویا و روشنفکران، سعید عبدالملکی، روزنامه اعتماد، شماره ۱۵۷۹، ۱۱/۱۰/۸۶، صفحه ۵ (اندیشه)
کریپلین با استفاده از این ریشه لغوی این بیماری، نامی جهت تشخیص افکار توهمی به وجود آورد. بنا به تعریف او هرگونه افکار توهمی، بدون احساسات خودآزارانه، در این دسته میگنجند.
فرد مبتلا به پارانوئید دائما به همسر خود شک دارد و رفتارهای خشونتآمیزی از خود بروز میدهد.
اختلال شخصیت پارانوئید نوعی اختلال شخصیت است که با علایمی مانند بی اعتمادی و سوء ظن شدید نسبت به دیگران بدون دلیل و مدرک کافی همراه است.
این داروها عبارتند از: آسیکلوویر، فامسیکلوویر و والاسیکلوویر.
واکسنها میتوانند به فرد در جلوگیری از بروز علائم شدید زونا یا عوارض ناشی از آن کمک کنند. همه كودكان باید دو دوز واكسن آبله مرغان را دریافت كنند كه به آن واكسن ایمنی واریسلا نیز گفته میشود.
زونا چیست؟
[۴] وارد کردن اتهامات غیرواقعی و عدم اعتماد معمولاً از دیگر نشانههای پارانویا است.[۵] به عنوان مثال، حادثه ای که اکثر مردم به عنوان یک حادثه یا تصادف تلقی میکنند، از منظر بیماری زونا تصویر یک فرد پارانوئید ممکن است توطئه تصور شود.[۶]
استفاده از کمپرس خنک و مرطوب روی تاولها برای تسکین خارش و درد
زونا معمولا بر روی یک طرف بدن تاثیر میگذارند. این محل اثر اغلب کمر، سینه، شکم و یا پشت است.
جایگزین کردن کربوهیدراتهای ساده با کربوهیدراتهای پیچیده (مثل نان سبوسدار، برنج قهوهای، جو دوسر و کینوا) به کاهش التهاب کمک میکند و وضعیت سلامتی شما را بهبود میبخشد.
پژوهشها نشان میدهد که پارانویا با اعتقاد به تئوریهای توطئه ارتباط مستقیم دارد.[۷][۸][۹][۱۰]
خلاصه اینکه چون روشنفکر بهطور فطری موجودی معترض است، اعتراض پایان ناپذیر او سبب میشود مدام در معرض بیمهری و تهدید باشد و به ویژه مورد هجوم و آزار حاکمان و صاحبان قدرت، ثروت و دانش قرار بگیرد. از این رو روشنفکر یا از حکومت وحشت دارد و از چوبه دار میهراسد یا از هم طبقههایش و از اینکه در صدد تخریب و حذف او برآیند و از گردونه رقابت بیرونش کنند.
بعضی از افراد پارانوید به شدت گوشهگیر هستند و بعضی دیگر نیاز دارند که دائماً در جمع باشند و از تنهایی نفرت دارند.